Jullovsaktiviteter

Hyr en häst!

23/12-1/1 finns möjlighet att hyra en av ridskolans hästar.
100kr/dag eller 800kr för hela perioden.
300kr för hela perioden för skötare.

Den dagen du hyr pysslar du om din häst lite extra och har möjlighet att rida, samt packar hästens två höpåsar.
Är du som hyr under 18 år ska målsman vara på plats under din hyrdag samt då du rider.
Välkommen med anmälan till kontoret gamleby_ridklubb@hotmail.com
Prata med din ridlärare om du har frågor.

Nyårsritt

Ni som hängde på förra året vet hur mysigt det är att avsluta året på hästryggen! Vi samlas kl 9 den 31/12 för en stadig frukost innan vi gör hästarna klara och ger oss ut på en härlig ritt. Har vi tur ligger snön på marken!
För att anmäla bör du kunna rida hästen själv i skritt och trav.
Kostnad för frukost och ritt: 150kr.
Anmälan till kontoret gamleby_ridklubb@hotmail.com

Ridfritids

2-4/1 är det ridfritids på klubben kl 9.00-16.00.
Vi kommer ha dagen full av lekar och uppsuttna aktiviteter. Lunch och eftermiddagsmellis ingår.

Hos oss finns väst och hjälm att låna.
Från 7 år och uppåt.
Anmälan via mail: gamleby_ridklubb@hotmail.com senast 29/12.
Ange barnets namn, personnr och namn och telefonnr till målsman, samt om barnet har några allergier.
Det går bra att anmäla till en eller flera dagar.

Eftersom vi får bidrag från västerviks kommun är ridfritids kostnadsfritt för våra deltagare! Välkomna!

Hoppkurs 2-3/1

Passa på att börja året på bästa sätt!
2dagars hoppkurs för Ramona Svensson i grupper om max 3 st, teori dag 1 inkl fika, 550 kr
Anmälan till gamleby_ridklubb@hotmail.com