Pay and Jump

OBS! Sommarens banhoppningsträningar hålls vid fyra tillfällen under tisdagskvällar med första start 18.00.

Gamleby Ridklubb
anordnar med jämna mellanrum banhoppningsträningar från bomhöjd upp till 120 cm där alla är välkomna att delta! Alla ekipage får rosett oavsett resultat enligt rekommendationer från SvRF.

Betalning ska ske i cafeterian kontant eller via Swish innan start. Betala gärna med jämna pengar!
  Vid våra ordinarie banhoppningsträningar är startavgifen:
  Medlem: 100:-
  Icke medlem 120:-

Omstart 30:-, vid omstart får man köpa till rosett för 20:-.
Efteranmälningsavgift 50:-, gäller från kl. 12.00 dagen innan start.

Hästhyra av lektionshäst från 40 cm och uppåt: 50:-/häst
Endast lektionsridande får starta på GRK´s ridskolehästar om höjden överstiger bombana. Kontakta din ridlärare innan anmälan och meddela vilken höjd samt häst du önskar.

Uppge namn, telefonnummer, fullständigt personnummer, hästens namn samt höjd vid anmälan som görs till gamleby_ridklubb@hotmail.com, om inte annat anges.

Startlistor läggs ut på GRK's facebooksida kvällen innan tävlingsdagen!

Cafeterian är alltid öppen vid våra banhoppningstillfällen!

Kommande Datum

26 Juni Pay and Jump