Varmt välkomna till ridläger på
Gamleby Ridklubb
vår och sommar 2018

Varmt välkomna till Gamleby som ligger i nordöstra delen av Småland.
Vi är en liten ridklubb med ett stort hjärta! Här finns välutbildad och engagerad personal, trevliga hästar samt en anläggning där du finner det mesta som behövs för ett oförglömligt ridläger!
Vi har nära till Gamleby Centrum samt till den fina badplatsen i Gamlebyviken; Hammarsbadet. Där finns möjlighet att hyra stuga eller husvagnsplats (telefon 0493-102 21). Vi har även ställplatser för husbil/husvagn på anläggningen.
Vill du ha med egen häst så ingår uppstallning och det finns tillgång till hagar. Du sköter om den själv och tar med eget foder.

Här presenteras årets ridläger:

RIDLÄGER 1  FULLT
V 19 10-13/5
Övernattningsläger
Ansvarig: Elin Herjeby & Agnes Hallberg
För barn mellan 8-14 år
Två ridpass om dagen
Hoppning, dressyr, uteritter, hästkunskap och lek!
Boende sker på anläggningen, det finns alltid en vuxen ledare på plats.
Frukost, lunch, mellanmål och middag.
Anmälningsavgift: 500:-

RIDLÄGER 2
V 25 18-21/6
Träningsinriktat övernattningsläger för deltagare med privathäst
Ansvarig: Elin Herjeby & Agnes Hallberg
Från 8 år och uppåt
Två ridpass om dagen
Boende sker på anläggningen, det finns alltid en vuxen ledare på plats.
Frukost, lunch, mellanmål och middag
Anmälningsavgift: 500:-

RIDLÄGER 3
V 33 13-17/8
Dagridläger 09.00-16.00
Ansvarig: Elin Herjeby
För barn mellan 6-12 år
Två uppsuttna aktiviteter om dagen
Hoppning, dressyr, uteritter, lek och hästkunskap!
Lunch och mellanmål
Anmälningsavgift: 500:-

Anmälningsavgiften till lägren ska vara insatt på bankgiro 5614-0858 senast 10 dagar efter att du fått en bekräftelse på din anmälan. Har vi inte fått pengarna inom 10 dagar kan vi inte garantera en plats.
Hela ridlägeravgiften skall vara betald senast en månad innan respektive läger, det vill säga 10/4, 18/5 eller 13/7. Efter det kan vi inte garantera dig en plats, dvs eventuella reserver kommer att erbjudas platsen och du kan inte få tillbaka din anmälningsavgift.
Vid sjukdom (styrkt av läkarintyg) betalas halva anmälningsavgiften och hela resterande avgift tillbaka.
Anmälan görs till gamleby_ridklubb@hotmail.com

I anmälan ska nedanstående punkter anges

• Namn, personnummer och adress till deltagare
  • Vilket ridläger anmälan gäller
  • Ungefärlig ridkunskap
  • Namn, adress och telefonnummer till kontaktperson (gäller om deltagaren är under 18 år)
  • Eventuella allergier
  • Annan viktig information som kan komma att vara nödvändig för personalen att ta del av

Gamleby Ridklubb skickar ut bekräftelsemejl på anmälan inom 14 dagar.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in ridläger vid för få anmälda samt oförutsedda händelser. Då betalas hela avgiften tillbaka.

Anmäler du dig till 2 eller fler ridläger får du 30% rabatt på det billigaste lägret.