Bli Hästskötare

Ett gyllene tillfälle för dig som vill umgås mer med hästarna, rida och träffa kompisar och ha det bra i stallet! Är du i tankarna att köpa egen häst? Då kan detta vara ett bra sätt att prova på hur det känns, utan att behöva betala så mycket pengar!

För att bli hästskötare måste man rida lektion regelbundet minst en gång/vecka på Gamleby Ridklubb och vara minst 7 år.

Varje skötare ansvarar, sköter och rider hästen max tre dagar i veckan, först och främst ut i skogen men annan ridning kan förekomma i samförstånd med ridlärare. Det är upp till skötarna att dela upp dagarna mellan sig på ett rättvist sätt som möjligt.
  Det kostar 300:-/månad att vara skötare och det ska betalas in senast den 30:e varje månad i förskott till bankgiro 5614-0858 eller via swish. Som skötare krävs även att man har en stalljour/termin.

Är du intresserad av att bli skötare? Skicka ett mail till gamleby_ridklubb@hotmail.com och uppge önskad häst.