Våra Ponnyer

Lilla Q
B-ponny import Polen. Snällare ponny får man leta efter. Lilla Q är mångas favoritåponny här i stallet och det är inte svårt att förstå varför!

Janice
Sto import Irland f. 1996 på 144cm i mkh. Söker nytt hem till sommaren där hon kan få pensioneras med uteritter och mysirdning,

Linda
Holländskt ridponnysto f. 2001 på 145cm i mkh. Lugn och trygg dam i ridningen men kan vara lite sur i boxen. En klippa att lära sig galoppera och hoppa på!

Miclas Craft "Micke"
C-ponnyvalack av rasen New Forest, e. Kantje´s Umberto - Miclas Madoc.  Född 2003 och ca 138 cm i mkh. "Micke" köptes in hösten 2017 med hjälp av bidrag från Sparbankstiftelsen. En superfin häst i dressyrarbetet men behöver lite support från ryttaren i hoppningen för att funka som bäst!
 

Yes Light "Jesse"
Svensk ridponnyvalack f. 2007 e. Hagens Ryan RC ~ Dart Light RNF. Jesse är 133cm i mankhöjd och har tävlat hoppning upp till LB. 

Frezia 
Världens goaste lilla c-ponnysto! Frezia är för tillfället skadad men vi hoppas att hon SNART är tillbaka på banan igen! 

Widna-Tabun "Winnie"
Winnie är ett 11-årigt d-ponnysto som är utbildad LA dressyr & LB hoppning, importerad från Polen. 

Mulle
Supermysig korsningsponny kategori B som vi hyr utav familjen Eriksson. Går med på såväl nybörjarlektioner som hopp- och dressyrlektioner upp till nivå II.

Nalle
Shettisherre i sina bästa år som ofta får bära omkring nybörjare vilket han gör med bravur! Kan hända att det sker lite shettisbus om han får syn på ett mumsigt grässtrå!

Milla
Milla är en sockersöt liten shettis som ridskolan hyr. Hon är piggelin med hur snäll som helst! Även inkörd.