Våra Ponnyer

Lilla Q
B-ponny import Polen. Snällare ponny får man leta efter. Lilla Q är mångas favoritponny här i stallet och det är inte svårt att förstå varför!

Dublin
En c-ponny som vi har turen att få låna in till ridskolan.
Han är en glad och pigg ponny i sina bästa år. Dublin har redan hunnit stjäla mångas hjärtan och är en klippa på hoppbanan.

Yes Light "Jesse"
Svensk ridponnyvalack f. 2007 e. Hagens Ryan RC ~ Dart Light RNF. Jesse är 133cm i mankhöjd och har tävlat hoppning upp till LB. 

Linda
Holländskt ridponnysto f. 2001 på 145cm i mkh. Lugn och trygg dam i ridningen men kan vara lite sur i boxen. En klippa att lära sig galoppera och hoppa på!

Tiara
Tiara har stor erfarenhet av jobbet som ridskolehäst. Hon har inte alltid bråttom genom livet men kan garantera att alla som sätter sig på hennes rygg känner sig 100% trygg.

Widna-Tabun "Winnie"
Winnie är ett 11-årigt d-ponnysto som är utbildad LA dressyr & LB hoppning, importerad från Polen. 

Miclas Craft "Micke"
C-ponnyvalack av rasen New Forest, e. Kantje´s Umberto - Miclas Madoc.  Född 2003 och ca 138 cm i mkh. "Micke" köptes in hösten 2017 med hjälp av bidrag från Sparbankstiftelsen. En superfin häst i dressyrarbetet men behöver lite support från ryttaren i hoppningen för att funka som bäst!
 

Frezia 
Världens goaste lilla c-ponnysto! Frezia är för tillfället skadad men vi hoppas att hon SNART är tillbaka på banan igen! 

Misty May 
Misty är ett sockersött skimmelsto född 2013.
Hon älskar gos och hänger gärna över boxdörren och tigger uppmärksamhet. Misty kommer långsamt skolas in i verksamheten och vi är säkra på att hon kommer sköta jobbet med bravur!

Mulle
Supermysig korsningsponny kategori B som vi hyr utav familjen Eriksson. Går med på såväl nybörjarlektioner som hopp- och dressyrlektioner upp till nivå II.

Nalle
Shettisherre i sina bästa år som ofta får bära omkring nybörjare vilket han gör med bravur! Kan hända att det sker lite shettisbus om han får syn på ett mumsigt grässtrå!

Milla
Milla är en sockersöt liten shettis som ridskolan hyr. Hon är piggelin med hur snäll som helst! Även inkörd.