Våra Ponnyer

Lilla Q
B-ponny import Polen. Snällare ponny får man leta efter. Lilla Q är mångas favoritponny här i stallet och det är inte svårt att förstå varför!
Skötare: Wilma

Dublin
En c-ponny som vi har turen att få låna in till ridskolan.
Han är en glad och pigg ponny i sina bästa år. Dublin har redan hunnit stjäla mångas hjärtan och är en klippa på hoppbanan.
Skötare: Josephine

Yes Light "Jesse"
Svensk ridponnyvalack f. 2007 e. Hagens Ryan RC ~ Dart Light RNF. Jesse är 133cm i mankhöjd och har tävlat hoppning upp till LB. 
Skötare: Ebba

Linda
Holländskt ridponnysto f. 2001 på 145cm i mkh. Lugn och trygg dam i ridningen men kan vara lite sur i boxen. En klippa att lära sig galoppera och hoppa på!
Skötare: Jennifer

Tiara
Tiara har stor erfarenhet av jobbet som ridskolehäst. Hon har inte alltid bråttom genom livet men kan garantera att alla som sätter sig på hennes rygg känner sig 100% trygg.
Skötare: Julie

Misty May 
Misty är ett sockersött skimmelsto född 2013.
Hon älskar gos och hänger gärna över boxdörren och tigger uppmärksamhet. Misty kommer långsamt skolas in i verksamheten och vi är säkra på att hon kommer sköta jobbet med bravur!
Skötare: Misty saknar en skötare

Nalle
Shettisherre i sina bästa år som ofta får bära omkring nybörjare vilket han gör med bravur! Kan hända att det sker lite shettisbus om han får syn på ett mumsigt grässtrå!
Skötare: Nalle saknar en skötare

Milla
Milla är en söt liten shettis som ridskolan hyr. Hon är piggelin men hur snäll som helst! Även inkörd. 
Skötare: Milla saknar en skötare

Apollo
Info kommer inom kort!

Shadow "Skuggan"
Info kommer inom kort!